Tuesday, October 16, 2012

Intai-intai Jr.

Pukul 10 nanti ada temujanji dengan Dr. untuk pemeriksaan antenatal. Hari ini juga nak intai-intai Jr. kat dalam ni. Harap semuanya ok. Dah 4 kali scan baby masih malu nak tunjuk gender dia. Darah dan gula, sila jangan suka suki nak main naik turun ya!

Harap-harap hari ini baby bersedia nak bagitau mama, papa dan abang Zarin.Dah puas memujuk semalam. hihihihihihii.. Lepas ni  bolehlah prepare apa-apa yang patut. Sekarang semua nampak comel, nak beli tapi gender masih lagi tak tahu. 

Dah masuk 6 bulan tapi satu barang pun tak beli lagi. Yang duk survey stroller dan breastpump. Stroller abang Zarin nak warna red! Bukan main pilih lagi dia. Bukan untuk baby, tapi untuk abang Zarin. Baby naik stroller green+black! kata Abang Zarin. Bijak-bijak! 

Berdebar-debar jugak ni. Berat confirmlah la naik 4-5kg. Muahahahahahahaha

5 comments:

  1. Msti tgh excited nie.....hrapnya bby bgi kerjasama......:-)

    ReplyDelete
  2. Semoga semuanya ok2 ye Ida...hihihi...sy pn tak sabar nk tau... :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...