Wednesday, October 3, 2012

Manis-manis belaka!

Nyum-nyum, asyik nak makan benda-benda manis je hari ni. So hari ni kita kunyah coklat je la ya. Tapi jangan amalkan selalu. Van houten almond tu memang fevret saya, satu bar boleh habis, hihihihihhiih

Manis-manis belaka :)
 

Coklat sebenarnya memang banyak khasiatnya. Cuma bagi ibu mengandung macam saya ni, rasa kena berpada-pada, takut penyakit hinggap nanti. Tapi kalau teringin belasah jela :P

pssst: Serius teringin nak makan The Manhattan Fish, teringin nak makan fish n chip! Petang ni kalau tak berhalangan confirm nak terjah. Haaaaa, selera bermusim dah muncul kembali dah!

6 comments:

  1. wah..memang sedap2 belaka ni :)

    ReplyDelete
  2. rindu dgn penyakit bermusim ini!errr... :)

    ReplyDelete
  3. sama la akak pun, tetiba teringin sgt nak mkn fish n chip...hehehehe

    ReplyDelete
  4. my fevret jugakkkk....hu huuu i love coklat

    ReplyDelete
  5. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

    Harga serendah RM1.00/pcs.

    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    terima kasih admin

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...