Thursday, November 29, 2012

4th maternity & children expo

Oh, sungguh teruja nak pergi ke expo ini. Maklumlah, baru pertama kali. Sebelum ini asyik tertangguh sahaja niat tu. Bertambah teruja nak pergi bila barang-barang kelengkapan untuk menanti kehadiran ZS jr. masih belum lengkap. Dengarnya ada lebih kurang 500 brand yang akan mengikuti expo ini. Wahhhhhhhh!!!!!!

source : FB

Saya mungkin akan pergi hari sabtu. Tapi tengokla macam mana. kalau tak boleh tahan, esok juga saya terjah! hahahahahahaha.. Teruja memang teruja. Tapi dalam kepala ni tatau lagi nak beli apa. So sediakan sajalah duit secukupnya. Yang mana berkenan nanti beli. Kawan-kawan ada ke yang nak pergi expo ni. kalau kebetulan terjumpa jangan lupa tegur ya :)

14 comments:

  1. Ala xdpt nk pegi nak balik kg...
    Tq follow blog saya..salam kenal juga (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa ratu, bulan 4 ni ada lagi :)

      Delete
  2. Ida..aida pon nak pegi hari sabtu ni..Jumaat tak dpt p sbb keja kan..so kalo terjumpa, tegur k...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida, saya pergi jumaat petang. tak dapat jumpa kita. next time k. bulan 4 ni :)

      Delete
  3. Kakak yg tak ada baby pun Ida kalau ada offer barang baby kakak suka beli. Biasa kakak hadiahkan pada mereka yg sesuai diberikan waktu itu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak. kalau tgk barang baby suka sokmo. cute!

      Delete
  4. wina pnh pegi..best mcm² leh beli n murah tapi sesak le..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg murah wina. suka. next time nak pergi lagi :)

      Delete
  5. ala hubby ade kelas.. mcm mane nak pergi huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masay, habis kelas boleh singgah. dari 11.00 pagi-9pm.. best!

      Delete
  6. salam knl,sy pn odw nk g xpo tu gaak ni

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...