Tuesday, November 13, 2012

Cuti lompat-lompat, ke mana kita?


Sungguh menarik kerja minggu ini, kerja-cuti-kerja-cuti-kerja-cuti-cuti! Kalau yang masih banyak lagi cuti tahunan amik tiga hari dah dapat cuti seminggu, wooooo syok! Tapi saya tak ambil cuti pun, nak forward cuti tahunan ke tahun hadapan, nak bersalin+ada baby, memang cuti tahunan sentiasa diperlukan sebagai langkah persediaan.


So kawan-kawan, cuti lompat-lompat ni kalian ke mana? Sambung cuti pergi holiday, balik kampung atau kerja-cuti-kerja macam saya juga? Untuk hari ini kami masih tidak tahu hendak ke mana. Mungkin habiskan masa bersama keluarga di rumah sahaja (MUNGKIN).

Rumahku Syukgaku :)

Tapi kaki ni rasa macam nak pergi survey-survey barang baby je. Hohohohohohoho. Tengoklah macam mana nanti. Rasa memang nak pergi, tadi badan Zarin sedikit dedar dan batuk-batuk. Kalau dia ok mungkin petang kami nak menapak ke One Utama, agak-agak ada sale tak? hihihihihihihihi

Oklah sampai berjumpa lagi di lain entry, nak tengok cinta hati saya tengah buat apa. Kecoh je kat luar tu. Oh ya sebelum terlupa, Happy Deepavali kepada semua yang meraikannya. (Tak dapat makan capati+roti canai hari ni, kedai mamak banyak tutup kot eh?) 

 Pssst: Meriah sungguh bunyi bunga api+mercun malam tadi. Dum dam dum dam ;)

5 comments:

  1. akak pun takde kemana2, cuti, pegi keja, cuti, pegi keja ja. memandangkan tangan ami yg retak belum betul2 sembuh, makanya kami berholiday kat umah ja.

    ReplyDelete
  2. saya pon takde kemana-mana walaupun ade amik cuti dua hari..hehee...ade check up la, birthday party ank buah la..so mungkin habiskan masa with family tersayang...hhehe..semoga Zarin cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah jugak ye.
    Dah elok bersiap tiba tiba pulakmhujan. Cam tak bagi keluar rumah je. Lebat pulak tu. Cadangnye nak ziarah auntie atau ke k4 je cuci cuci mata.

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...