Friday, November 2, 2012

ketagih wall's solero split!

Kebelakangan ini suka sangat makan aiskrim lebih-lebih lagi wall's solero split ni! oh nyum-nyum-nyum! Rasa masam limau dengan gabungan vanila terasa sungguh seksi bila berada di dalam mulut. walllahhhhhh!!!!!!Hari-hari mau maaaaaaaa.

Tambahan pula bila ada abang zarin tak jadilah nak layan tiap-tiap hari. Bila mama makan aiskrim dia pun nak. Cara yang paling selamat adalah makan kat ofis. Walaupun aircond sejuk beku dan terasa kebas bibir tapi tetap nikmat yang amat! hahahhahahahahaha


Wallahhhhh!!!! nyum-nyum, terliur tak? terliur tak???  (pic from google)

Kalau boleh setiap hari nak makan aiskrim ni. Harga pun murah je RM1. Tapi tahan-tahan juga, bukan apa sekarang tengah diet (control makan) sebab berat naik mencanak-canak ni! checkup hari rabu baru ni berat naik 4.1kg. Doktor senyum dan patient pun senyumlah juga. Sudahnya kedua-duanya senyum dan tak perlu kata apa-apa. Yang penting semuanya berada pada keadaan yang normal. Layannnnnnn (^_^)


6 comments:

  1. wah wah....dah lame tak mkn aiskrimmmm oooo!!

    ReplyDelete
  2. sedapnya..
    kalau dpt layan dlm cuaca sejuk ni mmg best :)

    ReplyDelete
  3. hihihi sedapnya..bile mengidam..kita layankan aje kan..hihih

    ReplyDelete
  4. sedap2..kalo tergigit masam dan tergigit lak putih yg manis bersari tengah2 tu..mmm...

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...