Monday, November 12, 2012

Publika kat mana?

Rupanya ramai juga yang tak tahu publika kat mana. Memandangkan ada yang bertanya, jadi saya pastekan map untuk ke publika ni ya. Ada juga kawan-kawan ofis saya yang confuse antara Solaris Mont Kiara (yang tertera SOHO) kalau lalu ikut highway akan nampak. Di tanya adakah itu Publika? Jawapannya bukan. Solaris ada dua, satu Solaris Mont Kiara dan satu lagi Solaris Dutamas. Solaris Dutamaslah yang dikenali sebagai Publika.


senangkan? jomlah singgah sini
 

Sebenarnya saya suka bawa Zarin pergi ke kedua-dua solaris ini. Masing-masing agak berhampiran dengan rumah saya. Kalau Solaris Mont Kiara saya suka pergi beli barang di guardian dan Cold Storage. Manakala kalau Solaris Dutamas (Publika) saya suka makan-makan (memang banyak sangat tempat makan yang best kat sini), selalu jalan-jalan dan juga beli barang-barang (ada kedai-kedai, tapi taklah banyak sangat-sangat). Tempatnya yang lapang dan orang yang tidak terlalu ramai senanglah sikit nak biarkan Zarin membuas! hehehehehehehehehe.

Kalau nak tahu lebih lanjut bolehlah buka website PUBLIKA ni.

8 comments:

  1. Saya pon confius gak. 1 st time jejak situ sbb ada training.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo,kalau org tanya saya tak reti nak ckp jlnnya. tapi tahulah. nasib jumpa map.

      Delete
  2. thanks Ida for the info..aida tak penah jejak pn kt dua2 solaris ni..lgpun jauh dari rumah..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome dear. ooo, jauh pulak yea, tak pe kalau dtg Kl boleh singgah sini. Selalu juga kedai2 dlm publika ni masuk dalam JJCM mcm mee jawa, poyo, switchblade dan macam-macamlah :)

      Delete
  3. Replies
    1. u r welcome dear, jom terjah publika.

      Delete
  4. Thanks sharing info...slalu dgr psl publika ni tp x pernah pegi pun hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome ieedaz. eh nak sama pulak nickname kita, ejaan je lain. sekarang iklan ke apa selalu buat kat publika ni, mungkin kawasannya luas kot. contoh mcm primadona, meletup tu. hihihihihihih

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...