Wednesday, November 7, 2012

Selamat menduduki peperiksaan SPM

Sudah dua hari pelajar-pelajar tingkatan 5 menduduki SPM 2012. Kepada semua adik-adik, makcik, eh silap ahkak ingin mengucapkan selamat menjawab soalan dengan tenang, study rajin-rajin. Jangan asyik duk mengadap FB, twitter ja. Jika adik-adik telah melakukan persiapan dengan sebaik mungkin, insyaallah semua soalan yang bakal ditanya dapat dijawab dengan baik.

study smart :P

Ahkak pulak yang rasa berdebar-debar. Bukan apa, teringat masa nak ambil SPM dulu. Sebelum masuk dewan exam, berkali-kali masuk toilet sakit perut/cirit birit. Kalau boleh nak bertapa je dalam toilet tu. Bila dah tengok soalan alhamdulilah terus hilang rasa sakit perut tadi. Bukan SPM je, apa-apa examlah kiranya. hohohoho.. 

Lagi satu, selalu juga ahkak duk mimpi yang ahkak akan ambil exam, tapi dalam masa yang sama satu apa pun ahkak tak prepare. Bila tersedar dari mimpi, terus tercungap-cungap, berdebar-debar dan sakit perut. Tenyeh-tenyeh mata, laaaaaaaaaa, ahkak bermimpi rupanya. Legaaaaaa!!!! Terus sambung tidur balik (^_^) 

Akhir kata, eh macam nak berpidato pulak, selamat menempuh alam peperiksaan, lakukan yang terbaik, tenang dan berserah sahaja pada Allah. Anda telah melakukan persediaan yang terbaik. Ahkak juga doakan semoga adik-adik mendapat keputusan yang cemerlang nanti. Amin :)

1 comment:

  1. betoi la tuu..time nak amik exam tu la dan2 sakit pewot lee..loya lerr...hehe..kelako plak bila tingat

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...