Friday, December 14, 2012

Himalaya warehouse sale

Baru-baru ini tertengok kat page Himalaya kata ada warehouse sale up to 80%. Apalagi, memang teruslah tergedik nak pergi. Terus ajak mr. papa pergi masa lunch hour, dah lupa hari apa, Selasa kot. Mr. papa kalau bab himalaya memang saya yang menurut perintahla. Tu yang sayang mr. papa ketat-ketat (^_^)
 
Okey, jom lihat apa yang kami borong


Daily health, yang ni baru Mr. papa nak cuba. Twin Pack RM30. Beli 2 pack RM60
Dandruff Shampoo, juga Twin pack, percuma cucumber soap RM20
Body wash, Twin pack RM15
Foot Care Cream, untuk mama yang tumit dah jadi ala-ala kematu gara-gara berat badan yang naik mendadak RM5
hand sanitizer 4 botol RM10
Total RM110 :)

Nak tahu berapa kosnya? RM110 sahaja. Murah bukan???? Rasa berbaloi-baloi juga. Tapi warehousenya taklah banyak choice sangat. Biasa-biasa sahaja. Kalau nak lagi berbaloi tunggu member's day nanti, sebab semua produk ada diskaun!
 
Oh ya, lupa nak bagitau. Maklumat terperinci tentang Himalaya warehouse sale ni seperti berikut :
tarikh : 10-14 Disember 2012.
Masa: 10am-6pm
Tempat: Bangsar LRT Station LG Floor (Next to Old Town White Coffee)
 
Psst: Sebelum ni ramai yang tanya pasal product ni dan nak jadi ahli. Senang saja, anda kena beli barang-barang dia, mungkin dalam RM100 kot, (serius lupa sebab dah lama sangat jadi ahli. Bukan nama saya, tapi nama Mr. Papa, sebab dia dari bujang duk makan ayur slim) terus dapat jadi ahli. Pastu nikmatilah diskaun 10-20% dan kumpul voucher. Kalau dulu Voucher boleh guna sekaligus, tapi sekarang kena ikut jumlah pembelian. Contoh beli RM 25 ke atas, boleh guna Voucher RM10. Gitulah kekdahnya.

7 comments:

  1. Takde barang baby ke dear?
    mamavogue suka guna balm himalaya utk sapu kat Hakim dulu.. Sabun baby dia pun ok gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mamavogue, kali ni takda langsung produk baby. saya pun suka beli produk baby juga. Syampoo dia mmg wangi!

      Delete
  2. ala knp baru bagitau hari nie ida? tak sempat le jawabnye hukhukhukkk

    aaahh rugiiii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry dear...., aritu x bawak card reader, smlm sakit kepala satu hari rehat kat rumah mls nak on laptop. takpe, pasti ada lagi lps ni ya :)

      Delete
  3. Ala dah terlambat dapat tau...terlepas la sale tu :(

    ReplyDelete
  4. zte klo tgk kedai Himalaya ni mmg teringt akk trus hihi..
    kt setiactymall ada jgk 1 kedai dia...

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...