Thursday, January 31, 2013

apa nama ZS jr.?

assalamualaikum...

sebelum ini kami memang tidak merancang sangat nama baby memandangkan scan asyik tak nampak sahaja. namun pada 38 weeks doktor mengesahkan bahawa baby yang saya kandung 100% girl! alhamdulilah, rasa macam nak lompat bintang pun ada...

pada hari ahad yang lalu mr. papa pun ke jpn untuk membuat surat beranak. nak tahu apa nama ZS jr.?????

jeng jeng jeng!

ZEA SOFEA

ZEA dalam bahasa latin bermaksud butiran (sesuai untuk nama bayi perempuan)
SOFEA pula bermaksud ' menawan'

jadi jika digabungkan menjadi 'butiran yang menawan'.

Kami memanggilnya dengan nama SOFEA.

oklah, hingga ke temu lagi, tuan puteri sofea dah merengek minta susu tu,

bye :)




9 comments:

  1. Alololo...comelnya...lebat rambut Sofea...
    Tahniah ya... :D

    ReplyDelete
  2. Mak aih tembam nyer..!
    Rambut lebat :)
    Tahniah ye Ida :) Selamat berpantang..

    ReplyDelete
  3. alaihai..comeynyer,gebu gebas tu..hehe..tahniah sis!

    ReplyDelete
  4. Hi sofea..dh mcm kueh pau pipi kamu...cubit ckit boleh...

    ReplyDelete
  5. Tembamnye.chumel...

    Ida,saya suka nama yang dipilih.sedap.....hehe..first time dengar nama zea...

    ReplyDelete
  6. sedap sangat nama baby..Baby sofea pn sangat bam bam...hihihi

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...