Wednesday, January 23, 2013

dah bersalin!

assalamualaikum...

alhamdulilah, saja nak maklumkan pada kawan-kawan yang saya telah pun selamat melahirkan baby girl pada 21 januari 2013...

serius, kesuntukan masa untuk mengupdate blog, baru nak sesuaikan diri dengan status mama anak dua, kihkihkih...

apepun terima kasih pada yang mendoakan saya ya.. nanti saya ceritakan pengalaman bersalinkan baby ya, agak-agak ada yang nak baca tak?

saja kongsikan sekeping gambar baby semasa dalam labour room ;)

13 comments:

  1. Alhamdulillah, dah selamat semuanya.. Jaga kesihatan ye.. psst:baby comel :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah..baby sgt comel..putih gebu!

    nak nak..wina nak baca :)

    ReplyDelete
  3. Congrats ida..
    Hehe..sepasang sudah ye...

    Selamat berpantang...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..selamat berpantang...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Ida dan selamat berpantang.

    ReplyDelete
  6. Tahniah....selamat berpantang....dah agak dah....bby girl....:-)

    ReplyDelete
  7. Tahniah..tahniah... sama lak tu birthday dengan anak saya yang sulung.

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. sepet mata.. sy plak yang berdebar2.. menghitung hari

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..tahniah k.ida. adik abg zarin comel :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...