Wednesday, January 16, 2013

update 38 weeks ++

Assalamualaikum...

Eh ada yang rindu saya tak? dah beberapa hari tak update blog. Malas nak ngadap pc. Ni pun pinjam ipad zarin. So lepas ni saya akan update guna benda alah ni je la sepanjang berpantang, serius tak best.

oh ya, sebenarnya saya dah berada di kampung, saja ambil cuti bersalin awal, sekarang sedang menunggu hari...tik tok tik tok...seram sejuk berdebar semua ada. follow up check up baru-baru ni doktor memjelaskan bahawa jalan dah pun terbuka. hanya tunggu masa sahaja. Alhamdulilah semuanya dalam keadaa yang baik...

Oklah, hingga ke temu lagi, doakan semoga segalanya dipermudahkan ya :)

8 comments:

  1. Semoga dipermudahkan ye Ida..sama2lah kita berdoa kan..Semoga semuanya selamat dan sempurna..Amin..

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan semuanya, amin~

    ReplyDelete
  3. sama doakan agar segalanya dipermudahkan.selamat bersalin dan selamat berpantang nnt

    ReplyDelete
  4. senoga segala nya dipermudahkan... serononya,,,...

    ReplyDelete
  5. saya doakan ida dan baby selamat dan sihat nanti. jgn lupa sentiasa zikir Ya Latiff. insha Allah, cepat dan dipermudahkan bersalin. :)

    ReplyDelete
  6. semoga semuanya si permudah kan..
    selamat berpantang nti...:)

    ReplyDelete
  7. ada yg rindu rak? mesti la ada.... ^_^

    semoga Allah permudahkan urusan k.ida sekeluarga & selamat berpantang dan bercuti panjang..

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...