Wednesday, February 13, 2013

Kasih Abang!

Alhamdulilah, Abang Zarin tersangat sayangkan adiknya Sofea. Setakat ini abang Zarin memang boleh diharaplah. Mungkin juga dia dah besar, dah faham tanggungjawab seorang abang. Bab minta tolong memang maveles, ambil pampers, ambil baju, wipes dan segala-galanya pantas dibuat tanpa perlu disuruh berulang kali.


Abang bucuk, jangan kiss adik!

Cuma yang tak best bab main bukak tutup pintu je yang tak berapa best. Suka sangat hingga adik terkejut dan terjaga! aduiiiii!


Kasih abang, Zarin dan Sofea

Paling suka time dia nak pujuk adiknya sofea dari berhenti menangis, terus keluar 'lailahaillallah! lailahaillallah!lailahaillallah!' (dibaca dengan nada slow hingga kuat) lagi adik tak berhenti nangis lagi kuat dibacanya. Kadang-kadang kalau adik nangis dia tanya 

 "Baby Sofea nape nangis, Sofea rindu papa ke? Abang pun! nanti Papa balikla!"Hok aloh, menusuk kalbu sungguh ayat mu abang Zarin weh! huhuhhuhuhuhu 

 Apepun syukur sangat Zarin tak banyak kerenah. Memang sayang sangat kat adik dia ni. 

 Zarin dan Sofea permata hati kami :)

2 comments:

  1. Alahai suwitnya abg Zarin ni..jatuh cinta Auntie dengan abg zarin ni..hihihi...Semoga Zarin terus dapat menjadi abg yg baik n rajin menolong mama n papa ye..

    ReplyDelete
  2. ntah2 dia yang rindu papa dia kan? hehehehe....apapun sgt2 sweet...

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...