Thursday, February 7, 2013

setia hujung nyawa

hikhikhik, nak gelak dulu. sejak cuti tiga bulan ni, banyak pula masa dihabiskan untuk menonton tv. tak kira cerita dari negara mana semua saya layan. bosan agaknya, cerita sinetron yang suka jegil-jegil mata, tertukar anak dan sebagainya. sungguh sudah lama tak menikmati cerita-cerita begini. tet!

baru- baru ni, terjebak pula dengan cerita slot akasia di tv3, setia hujung nyawa. saya tengok pun dah episod yang ke belas-belas dah. nak tahu, punya la gigih saya siap khatam lagi cerita tu dari episod 1 sampaila ke episod 27 semalam. saya suka cerita ni, sweet je tengok kerenah pelakon utama dia, comey dan hensem. ahahahahahahaha...bila mama anak dua duk layan cerita muda mudi ginilah jadinya..

masa zain tengah marah dan suka buli ersalina tu geram juga. tapi bila derang dah bebaik ni, alololo, sweetnyaaaaaaaa... tapi sayang hari ni dah episod last dah. agak-agak apa kesudahannya ya. happy endingkah?

eh, korang tengok tak cerita ni sebenarnya? kalau tengok jangan lupa saksikan episod akhir petang ni ok?

oh ya, lagu-lagu dalam cerita dia pun best. haaaaaa, mak budak dah mula jadi kaki tengok tv untuk 3 bulan ni.. hohoho...

bukan apa, untuk hilangkan rasa boring + rindu kat mr. papa, so xdelah setiap masa terkenangkan encik suami yang jauh dimata dan sentiasa dihati tu.. kihkihkih...

ai tengah pjj sekarang ni, rindu ok! eh, ada kena mengena ke dengan tajuk entri ni? kahkahkah..hentam sajalah :p

4 comments:

  1. hurmm samalah dengan aida Ida..boring kan time pantang ni..takde buat ape sangat..so layanlah semua citer yg ade kt tv..tp lebih suka tgk TV3..sbb citer suma best2 kan.hihih...Jgn lupa final episod setia hujung nyawa ptg ni!!

    ReplyDelete
  2. hi laling...ai pun mula2 tak layan cite ni..sbb mula2 tu mcm rase tah hape2...pas tubila dah terjebak 1 hari...pas tu dah jadi ketagih.hahaha...tu lah comel jer kan kalau time diaorang baik2 tu.

    ReplyDelete
  3. mmg best cite ni..arini last episod kan?

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...