Monday, April 8, 2013

MyBurgerLab

Sudah berkali-kali saya teringin nak makan MyBurgerLab ni. Namun setiap kali pergi mesti ramai yang tengah Q. Kedai belum bukak, orang dah Q dah. Oh, sungguh hebat penangan MyBurgerLab ni. Suatu hari Mr. Papa balik dengan membawa MyBurgerLab ni. Hoooorayyyyyy!!!!! Akhirnya dapat makan juga bila Mr.Papa sanggup beratur hampir sejam demi nak bagi isterinya makan. Hohohohohoo.. 

Pertama kali terpandangkan burger ini Zarin berkata

"Burger apa ni mama? Hitam je. Burger hangit terbakar ke?"

Hehehehehehehe.. Saya pertama kali tengok pun pelik juga. Warnanya grey kehitaman. Mungkin itulah trademark burger ni kot. Tapi serius rasa sedap yang amat ok! 

sedap! sedap! sedap! 

Sekali tengok tak ubah macam batu yang dibelah, kemudian, letak daging, mushroom, cheese dan sebagainya, mungkin kerana warnanya kot. Mr. Papa beli yang set, ada burger, fries yang digaul dengan perasa (pedas-pedas gitu) dan juga air. 

nyum-nyum


Sekali ngap! ohhhhh, nikmatnya burger ni. Ada juga yang kata tengok warna dah tak lalu. Tapi bagi saya macam pepatah "hitam-hitam sitampuk manggislah, kan" sedap ok. Don't judge a book by its cover.  Sekali rasa mesti nak lagi!


My Burger Lab

No.14, Jalan 21/22 Seapark 
46300 PJ Selangor
Business hours: 5pm - 10.30pm (Closed on Monday)


Ok, selamat beratur ya! 

7 comments:

  1. hihihi..kalo aida, pon cam tak lalu kot nak makan..hihihi..obses dengan kaler..huhuh..tapi as long as rasa dia sedap, bedal je la kan..

    ReplyDelete
  2. Amboii.. Burger hangit terbakar ye abg Zarin..hihi
    Haah warna menakutkan tapi kalau rasa sedap gerenti nak mkn lagi!
    Tak jauh pun, nak try lah nnt..hihi

    ReplyDelete
  3. laling..."hitam itu menawan" kan itu ayat PUJAAN u dulu kan..kan..kann

    ReplyDelete

  4. ida...nak tanye...my burger lab ni halal ke? sebab sy tgk kat blog2 ramai yang dtg tu terdiri dr chinese semuanye... tapi burgernye mmg sedap dr review org yg dah pegi...aussie 100% grass fedn charcoal bun..memmang menarek...

    ReplyDelete
  5. haah..warnanya pelik..tapi kalau sedappp..ok ajer kann..nak jugak try =)

    salam kenal..ila follow sini yer =)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...