Wednesday, May 29, 2013

Journal by Plan B @ Publika

Lama rasanya tak buat entri pasal makan-makan.  Hari ini nak berkongsi satu tempat makan yang menjadi kegemaran kami iaitu Journal by Plan B. Kalau tanya anak bujang nak makan apa dia jawab

"spagethi yang ada udang tu mama. Kat situ ada taman, boleh abang beli mainan."

Bila tanya lagi kat mana dia balas

"kat rumah kita tu. Jalan terus pusing kanan, pusing lagi, terus, terus dah sampai. (sambil tunjukkan kanan duk pusing-pusing). 

kalau ikut direction dia tu entah mana-mana sampai. hihihihihihihih.

Ok lah, malas nak ngomel panjang-panjang, jom lihat gambarnya.


signboardnya

semasa tengah tunggu meja kosong. mama kata "baca dulu baru boleh makan"

menu-menunya

dua beranak tengah tengok apa tu?

Sofea yang sporting. Lena setiap kali ke sini :)

Ibu dan anak yang happy sokmo

papa punya, tapi yang ni tak dan snap gambar. so gambar ini diambil dari sini http://striking-notes.blogspot.com

spagethi fevret zarin, share dengan mama

Serius makanan di sini sangat sedap. terdapat pelbagai pilihan. Lebih-lebih lagi kerepek tu. Memang highly recommended! Nyum-nyum. Sebenarnya di publika ni terdapat pelbagai jenis restoren dan memang kami tengah mencuba restoren-restoren di sini. Kalau dan snap gambar memang akan saya entrikan. Bukan apa, tak best bercerita pasal makanan tapi tak de gambar kan? kan? 

psst: gambar tak berapa clear sebab guna telefon cap ayam. Jadilah dari takde langsungkan? ^_^

Oklah, kalau yang teringin mencuba bolehlah datang seperti alamat yang tertera

Journal by Plan B

Lot 65, Level G2
Publika, Solaris Dutamas 1
Jln Dutamas 1
50480 Kuala Lumpur

5 comments:

  1. tak pernah try lagi..sedap ye ida..

    ReplyDelete
  2. ouch!! sekarang kak sgt 'mental' kalu tgk gmbr2 mknn nih. hik3...mood skrg: selera besar *_*

    ReplyDelete
  3. memang nampak sedap makanan tu..
    laparr..hehe:)

    ReplyDelete
  4. lum pernah makan kat sini..hehe..tapi nampak sedapppp..nak2 yg kerepek tu..

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...