Wednesday, May 22, 2013

Susu Formula 20% Offer hanya di Tesco!

Bila dah jadi ibu ni kan, dengar sahaja pampers murah, susu murah mula la rasa tergedik-gedik nak pergi. Bila dah murah memang wajiblah memborong. Terasa satu kerugian bila tak dapat beli kan????  Betul tak??? Lebih-lebih lagi dua keperluan wajib ini (pampers+susu) memang agak mahal. 







Jadi kawan-kawan yang anak-anak masih minum susu formula, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Saya dah borong semalam. Alhamdulilah Sustagen Chocolate untuk Zarin memang murah dari biasa. Berbaloi-baloi.

Jangan lupa ke tesco yang berhampiran sementara stok masih ada. Hanya dari 18-24 May 2013!!!! Eh-eh, tetiba jadi duta tak berbayar tesco pula. hikhikhikhik..

Sharing is loving!


16 comments:

  1. dutch lady murah! ok besok gaji terus nak terjah tesco!!

    thanks ida :)

    p/s;sorang boleh beli berapa pek ek??

    ReplyDelete
  2. rasanya tak kisah kot wina.. sebab dia tak tulis apa pun...tp mmg byk brg2 yg murah kat Tesco smlm :)

    ReplyDelete
  3. alamak sempt kot ptg ni pegi terjah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. beb, smpi 24hb..insyaallah sempat

      dutchlady chocolate yg daku kata mcm milk booster tu (yg syahmi minum jugak tu) hanya rm14.90 ja..kalau rm17.90

      Delete
  4. wah!!!!! best best best!!!!!

    nak terjah tesco blk nnt.... maceh awak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama.. selamat mennerjah sementara stok masih ada :)

      Delete
  5. hehehe.duta tesco

    aleesya dumex.emm..jauh lak tesco dari umah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. duta tak berbayar ni ash.. hihihihihi

      kalau beza dalam rm1-2 je, baik tak payah pergi kalau jauh, sebab minyak kete lagi, tol lagi jika ada.. hihihihihi..

      saya nasib baik ada yang berdekatan.. tp harga beza dlm rm5-rm7 juga

      Delete
  6. so, utk para ibu-ibu, leh cepat datang ke Tesco.. nanti kalau lambat, stok habiss.. Sebelum beli, check dulu Tarikh Luput setiap botol tu, penting tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa. betui-betui betui! lupa nak habaq.. check tarikh luput.. tq ingatkan :)

      Delete
  7. Thanks for the info. Memang pantang klo tgk pampers & susu murah ☺☺

    Treatment root canal tu macam mana? Nak kuatkan geraham balik yer? Scarylah. Saya ni penakut betul nak jumpa dentist...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. heheheh..harus terjah ni balik ofis ni karang..kebetulan semua brg dapur dh habis..boleh la memborong susu Aqil skli..hihhihi

    ReplyDelete
  9. konon2 nak la pergi lepas lunch tadi..tapi, terlebih kenyang rasa mcm malas plak nak jalan2..hehe

    ReplyDelete
  10. Murah..tp TESCO jauh sgt dr umah...uhuhu

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...