Monday, May 27, 2013

wedges 4 inci

Wedges 4 inci setelah 4 bulan bersalin. Pada mulanya nak beli high heel, tapi kebanyakan yang berkenan jenis satu stripes macam wedges ni jugak. Try pakai mula bunyi kelepek! kelepek! kelepek! bidas.. sudahnya ambil wedges lah senang. 






Senang?? ya senang nak balancekan badan. wahahahahahahahahaha.. Jadinya hari ini saya jalan ala model yang dah cukup tinggi. Jalan ala catwalk. Control semua sekali supaya tak terpeleot. 

Yela dah hampir setahun kot tak pakai yang tinggi-tinggi ni. Lepas ni kena belajar jalan sambil junjung buku, supaya dapat balancekan badan langkah pun teratur. Cewah!!!Yela sangat tu nak junjung buku bagai!

Tapi bila jalan dengan Mr. papa rasa macam tak best kalau sama tinggi. Rasa macam dia tak boleh nak protect kita pulak! (lebih suka paras celah ketiak dia je - hahahahaha, terima jela hakikat memang tinggi paras celah ketiak dia jekan???) hohohohohohhohoho.. 

Aduhai, macam-macam la pulakkan. Oklah, untuk pergi kerja sesuai pakai yang tinggi-tinggi, rasa lebih confident. Titik! 

 

8 comments:

  1. ohh rindu dgn heels!ohhhh tidakkk...

    ReplyDelete
  2. tingginyer...cik dah lenim dokleh pakai hok tinggi doh..wase dok balance bila berjalan..nok kejor anok pun senang..hehehheh

    ReplyDelete
  3. tak penah pakai 4 inci..yg ade pun 3 inci jer..tu pun dah cukup tinggi dah rasenyer..(^-^)

    ReplyDelete
  4. ada juga wedges bwh meja ni, sesekali pakai, rasa nk tumbang, lps tu ado pulok hok tegur, mcm tiang letrik bila kak pakai sndl tigngi! hu3, terus cancel...kurus sgt kot, tk sesuai mak nak berjalan ala model! ;-) (kdg2 pakai jugok, org tegur pun buat dek aje..hik3)

    ReplyDelete
  5. Lps bersalin nanti harus gak cari wedges..hehe

    ReplyDelete
  6. comel gelang kaki terr..
    ekekeke
    yang tu jugak cheqna komen ye =)

    ReplyDelete
  7. Sejak da berank 3 nie saya dah tgglkan pakai heel, skrg kasut pilihan wedges jerk... hihihi

    ReplyDelete
  8. hihihi..samalah..aida pon baru je beli Wedges idaman hati..tapi ada kaler Pink n orange je..belasah je la Pink..yang penting selesa n confident bile nak jalan..hiihihi

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...