Monday, June 17, 2013

Model lah sangat!

Baru-baru ni ofis saya mengadakan majlis Hari Semarak Kasih Puspanita. saya pula ditugaskan untuk menjadi model (modellah sangat) untuk memperagakan baju-baju dari butik Yan's creations. Saya ok saja, saja suka-suka kan. 

Ok tak ai posing ni?

Mula-mula risau juga, dah la tak reti nak catwalk, sudahnya jadilah gaya model keras kejung. hikhikhikhik.. Gelak diri sendiri. Saya memilih untuk memakai baju jenis yang (fish tail). Ok, berkenan juga. Ingat nak beli  sebab boleh dapat murah, tapi Mr. Papa kata saya nampak rendang+renek kalau pakai baju jenis begini.  Ok, sedar diri memang renek. Sudahnya tak jadi beli. huhuhuhuhuhuhuh

with kak linda yang sentiasa vouge! Ai pun numpang vougeh!

Seronok juga bila sekali-sekala memperagakan baju ni. Ye la, boleh pakai baju yang mahal-mahal. Kalau nak beli taklah termampu sangat. Koh-koh koh! batuk-batuk manja.  Baju yang saya pakai ni berharga RM459. Koh-koh-koh. Batuk lagi. 

Apepun terima kasih pada Yan's Creation sebab sponsor baju. Seronok juga sebab dapat jumpa Sasha Saidin, dia pun model jemputan hari tu. Cantik betul dia, macam anak patung! 

Pesan mama: Sekali-sekala model anak dua, nak melaram. Comey tak Kak Ton? hahahahahahaha

9 comments:

  1. PEh...mhl baju tu. Nmpk mcm biasa2 je. Tp klu awak yg pki, mmg nmpk gojes la. Heheheheh...

    ReplyDelete
  2. hahahhaha..comel bangattt...cantiklah Ida..tapi rega dia...mahainyaa..tak mampu ai..aida pon minat nak pkai jenis fishtail ni..bile BF ni..susah sikit rasnya..Anyway, u look gorjes dear...

    ReplyDelete
  3. Mak aih harga baju..!! Hehehe..
    Comel mama anak 2 nih..kemain bergaya model atas pentas :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. jln2 dan berjmpe blog ni, mcm2 ceritanya tp bab yang ini semacamlah... akak-akak nmpk over excited dan masyaalah

    ReplyDelete
  6. kohkoh, batuk keras terkezut dgn harganya! (tk turun tgk hr tu.... kelass k.ton jadi model smbilan..hik3)

    ReplyDelete
  7. Kelas ida...mahalnya baju...tercekik baca harga dia....errkkk

    ReplyDelete
  8. wah..ida...kelas youuu....
    hehe.cantik2..

    ye ar kan...tercekik gak nak beli baju gini...
    tak pernah ada pun baju memahal gini.. =p kalau gi butik,terpegang,buat sengih2 je kuar butik...

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...