Wednesday, June 26, 2013

Samseng eh Samsung lah!

Alhamdulilah, akhirnya dapat juga semakpon baru.  Setelah ditambah, tolak campur bahagi, akhirnya saya memilih samseng eh silap, encik Samsung lah.  Tu yang terkeluar entry testing tu. Masih lagi godek-godek.  


Encik samsung S4 dot dot dot


Terketar-ketar tangan keluar duit untuk beli telefon ni..terasa sayangnya duit! oh, dasar kedekutkan?? Nampak gayanya tahun ni tak dapatlah nak beli gelang emas baru untuk raya, raya dengan cik samsung ajelah.  Tapi kalau Mr. papa nak hadiahkan gelang emas baru pun ok juga. hahahahahah.. Aci gitu?

Pesan Mama :  Telefon berbunyi, ring! ring! ring! ku angkat ku tanya SIAPA?

16 comments:

  1. Replies
    1. hikhikhik..alang2 nak beli baik beli yang puas hati terus..

      harap serasilah dgn samsung ni.. sebab sebelum ni saya pengguna HTC

      Delete
  2. Replies
    1. Fiza, dapat telefon baru best, tapi mikirkan duit yang kluar jadi x best.. ahahahaha

      Delete
  3. Wawawaaa..
    Jom whatsapp jom..haha

    ReplyDelete
  4. cayalah! nanti kita woksap2 deh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bereh! tp confuse sbb saya ada dua no kak diey.. satu kak diey, satu abg. tatau yang mana.. tp dua2 letak nama penuh akak. aduila..haru sungguh.. tu yang tersilap sms/call abag tu. ehehehehehe

      Delete
  5. bestnye s4
    kita s3 tp ritu semakpon ni buang tebiat,sd card weng2, abes ilang 400 gambo n video cis!! hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ash, saya tak pernah guna samsung.. baru nak belajar ni.. nasib ada you tube.. s4 ni dah ada 32GB. harap oklah...

      bab ilang gambo+video tu yang geram tu! aduii..benda yg paling bernilai!

      Delete
  6. bestnya dpt tepon baru....samsung mmg best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah.. masih lagi duk godek-godek ni

      Delete
  7. bestnyer..beraya dgn tepon baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhik... tepon pun ada jugak utk raya tu tak tahan.. biasa dgr baju raya dan kasut je.. segalanya rayalah :P

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...