Wednesday, July 17, 2013

Alolo

Aksi comel dari budak comel selepas berbuka puasa. hihihihihihihihi. Sebelum ni asyik tempek gambar senyum, serius je. Hari ni tempek pulak gambar menangis. 

alolo sayang mama 

Semasa berbuka elok saja dia duk dalam high chair. Bila mama bangun je mulalah meraung sebab mama jalan-jalan pi mai pi mai tak angkat dia. Saja biar dia nangis lama sikit nak snap gambar gigi sebatang dia tu. Tapi duk kelupuq tak boleh nak snap pic yang sharp. Layankan saja pic yang blur ni. huhuhu

Alahai anak, nangis suara kuat yang amat, tapi air mata tak keluar pun. ^____^

Pesan Mama : Kalau budak nangis nampak comel je. Ce kalau orang tua yang buat aksi gini?? ahaksss

5 comments:

  1. alololo comelnya dia... sian ngs.. :D

    ReplyDelete
  2. nangis2 pun tapi tetap sgt comel

    ReplyDelete
  3. hihihi..cutie Sofea..geram tengok dia tau..rasa nak jumpa n gomol..hihihi..tapi still tak jelas sangat gigi nan sebatang tu kan..kikik

    ReplyDelete
  4. Mama dengki ye sayang.
    Tapi betullah kalau budak menangis tetaplah comel.

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...