Tuesday, July 9, 2013

Ben's General Food Store

STK tidak dapat lari dari entry makan-makan. Tuan rumah suka makan kan. Baru-baru ini kami ke Ben's General Food Store, Publika untuk makan malam. Mr. papa teringin nak makan pizza pescatora. So layankan saja gambar makanan sebelum puasa ni. 


Abang Zarin, Cik Pea dan mama. 
Meatball dan spiral kot, untuk abang zarin. nyummeh!!!!
pizza pescatora pujaan Mr. papa
aksi bersama anak-anak, pelbagai ragam ada :)

Serius makanan kat sini sedap-sedap. Harga pun berpatutan dan paling penting dekat dengan rumah. Abang Zarin sekarang takmau keluar makan kat tempat yang jauh-jauh. Nak yang dekat-dekat aja. So Publika lah tempatnya. Mari kita try semua restoren kat sini ya nak!

Kesian Sofea cup cap cup cap mulut dia tengok kami makan. Sabar ya Cik Pea, 21hb ni genap enam bulan kita start solid food ya ^_^

Pesan mama: Makan-makan juga, kesihatan wajib dijaga

2 comments:

  1. bulan poso masuk STK sambil tutup mata...bukak sikit je....kasi Nampak sikit...kikikikik...

    ReplyDelete
  2. Muka abg Zarin sebijik muka Mama..mmg buah hati Mama la ni kan..hihi..Cik Pea sama dengan Medina..air liur meleleh je tgk kitorang makan..sabar ye sayang..hihihi

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...