Wednesday, October 16, 2013

Cerita di sebalik gambar

Masih tak terlambat untuk saya mengucapkan selamat hari raya aidiladha :) 

Sebenarnya agak susah untuk dapatkan gambar famili yang terbaik setiap kali menjelang hari raya. Pasti ada macam macam ragam. Dan inilah gambar yang saya kira agak terbaik untuk hari raya aidiladha kami tahun ini.

Baru je ready, Sofea dah tarik tudung mama. Adoiii, fenin kepala mak. Takde chance la mak jemah nak berjangok ..


Ok, ok, kita start balik, baiki tudung dulu. anak-anak please behave ok!


Dah ok, Abang Zarin pula wat mata garfield. Aiyoooooo.. ada saja


Finally, dapat juga yang terbaik, walaupun cik pea sembur air liur. kehkehkeh!
Seriously, sebenarnya gambar-gambar yang macam nilah yang akan kita kenang sampai bebila. Kenangan manis, besar nanti bolehlah bercerita kat anak-anak kenapa gambar jadi lagu tu.

Pesan mama : Ni baru anak dua, tiga empat seksok tatau lagu macam mana. Tet! Eh  Mr. papa dah macam pak arab daaaaa.. ya habibi..ya maulana!

3 comments:

  1. Comell betul cik Pea..rasa macam nak pinjam sehari je..Gerammm!!heheee

    ReplyDelete
  2. sweet family...comei nyer la sofeaa

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...