Wednesday, October 23, 2013

Free Mori Publika

Bercerita pasal birthday cake Abang Zarin, tahun ni mama tak sempat nak buat kek untuknya. Jadi mama hanya beli sahaja di Free Mori di Publika, itu sahaja kedai kek yang paling dekat dengan rumah.  Insyaallah mama akan buat kek untuknya semasa sambutan di sekolah nanti. Masih lagi blur nak buat kek apa. 


cute kotaknya

Sampai di Free Mori, tak banyak sangat pilihan kek yang ada. Akhirnya kami memilih kek Mango Tango. 

nyum-nyum

5!

bila dan dibedah siasat


Alhamdulilah, kek ini sangat kena dengan selera kami. Tak manis sangat, just nice dan guna fresh cream. Harga pun sangat-sangat berpatutan mengikut size. 

Jika berminat bolehlah ke free mori. Oh ya, bukan sahaja kek yang dijual, tetapi pelbagai jenis bun, roti, muffin, biskut dan slice cake pun ada juga. nyum-nyum.. semua sedap ok! 


Free Mori
Lot 67, Level G2 Publika, Solaris Dutamas, Jalan Dutamas 1, 50480 Kuala Lumpur
Operating Hours: 8:30am-10:30pm 
Tel: 03-6205 3701

6 comments:

  1. ingatkan apa yang free.. jue salah baca rupanya...

    ReplyDelete
  2. memang nampak sedap, ada slice buah ek dalam kek tu

    ReplyDelete
  3. wow, Nampak sedap terrr... berapa rm yang size ni?

    ReplyDelete
  4. wahh kek Abg Zarin nampak menyelerakan..lain dari yang lain kan..tapi 1st time dengar pasal Free Mori ni n tak pernah sampai pon Publika lagik..TERUK!!kikiki..

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...