Friday, November 1, 2013

Sudah 31 tahun

29 Oktober 2013, alhamdulilah genap 31 tahun usia saya. Walaupun dah naik lagi setahun usia, tapi mak tetap rasa macam sweet 17. hakhakhakhak.. 

Di hari ulang tahun kelahiran tiada apa yang istimewa, tak sempat nak plan apa apa. tambahan pula saya sibuk dengan seminar yang berlangsung 29-30 Oktober baru-baru ini. 



Cumanya, balik kerja pada 29 Oktober tu, masuk je dalam kereta, mr. Papa dah siap ambil Abang Zarin, Sofea belum. Abang Zarin berkata 

Abang Zarin : Mama, abang ada sesuatu yang ISTIMEWA untuk mama?
Mama: ISTIMEWA??? apa dia bang?
Abang Zarin : RAHSIA!

Tak lama lepas tu dia pun mengeluarkan paper bag ISETAN dan bagi kat mama.

Happy birthday mama! Abang sayang mama. Satu kucupan hinggap dipipi mama.

wow!!! terkejut juga mulanya. Mulalah mama sebak. touching!!! Terima kasih abang, mama pun sayang abang. 




Abang Zarin : Mama bukalah, tadi abang naik ketapi p beli hadiah dengan papa. best!!!
Mama : Kenapa abang beli hadiah kat mama?
Abang Zarin : sebab abang nak suruh mama GEMBIRA. Sebab tu abang, papa, adik beli hadiah kat mama. mama gembira baru mama sayang abang!

Sungguh, rasa terharu sangat. Tq my luv.

Pesan mama : Terima kasih pada kawan-kawan yang wish dan mendoakan saya sempena hari lahir yang ke 31 ni. Sayang korang ketat-ketat! 

2 comments:

  1. pandai abng zarin ... Baru 31, ha betullah tu..mcm 17.. masih muda lagi tu..;-))

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...