Wednesday, December 18, 2013

Driver cinonet!

Rasanyakan, semua budak suka dengan stereng kereta. tidak kecuali anak dara saya ni, Sofea. pantang papa turun je, pasti dia akan take over. Suka sangat tengok reaksinya bila pulas stereng. Sekali pandang tak ubah macam bawak kapal titanic. heheheheheheh

eh, mama kita nak ke work mama kan? Betul ke lalu jalan ni?

Haaa, betul dah ni..

Alamak, macam ada abang polis je mama.

takpe, kalau abang polis tahan kita sengeh macam ni!

haaaa, dah sampai. Nah resit. Sila bayar tambang ye mama. 
Pesan mama: Telatah anak anak sentiasa buat diri ini terhibur. Memang terapi yang terbaik! 

1 comment:

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...