Tuesday, December 31, 2013

penutup tirai 2013 dengan ck

tinggal beberapa jam sahaja lagi kita akan meninggalkan 2013. seterusnya melangkah ke tahun baru dengan azam baru. 

penutup tirai 2013 saya tinggalkan dengan cuti kecemasan (ck) . Nak buat macam mana anakanda sofea demam.  Mula - mula nak suruh Mr. Papa cuti,  tapi  ofismate dia pun dah cuti,  dia yang kena cover,  so semakin bertingket - tingket la cuti cemas Ai.. huhuhuhu

Apepun kesihatan anak perlu diutamakan.  semoga anakanda sofea cepat sembuh.. amin

Tahun baru mesti ada azam barukan? eh saya belum fikir lagi apa azam baru ni.. sempat lagi nak fikir last minute kan.. hahahaha..

1 comment:

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...