Thursday, December 5, 2013

wondermilk publika

Sudah lama tak coret entry makan-makan. Bukan apa sejak beranak dua ni memang susah sangat nak snap gambar makan-makan ni, walaupun boleh dikatakan kami asyik makan dikedai yang makanan dia sedap sedap! 




Kali ini anak-anak agak behave so bolehlah saya snapkan gambar. Sebenarnya Mr. papa yang nak makan sangat kat wondermilk ni. Dia teringin nak makan burger wondermilk. Sayangnya gambar tak snap pulak. Tapi serius memang super duper sedap burgernya dan spagethi juga.  


wondermilk sememangnya terkenal dengan cakes dan cupcakes yang super duper sedap juga. Jadi taksah kalau ke wondermilk tanpa membeli sebarang cupcakes. Saya pun suka juga cupcakes dia. Tapi nak kata sedap sesangat tu tak la. Sebab kadang kadang rasa saya buat lagi sedap! muahahahahahahahahahahaha. Tapi kalau malas nak buat memang di sinilah tempatnya untuk lepaskan keinginan. 


Zarin pula seperti biasa mudah terpikat dengan design cupckaes. "Mama, abang nak yang ni, abang nak yang tu, kita beli semualah. Abang suka. Lama dah abang nak makan yang tu yang ni." 

Mama pula kalau bab makan atau anak teringin memang sentiasa kalah. Apa yang dia nak ok, beli beli beli. Cuma bila dia dah rasa dan  bila keluar ayat macam ni 

"Mama kita tak payah beli la cupcakes ni, abang rasa macam tak nak dah!"

haaaaa, hebatkan anak-anak ai! hikhikhik
Grrrrrrrrr, rasa nak marah pun ada juga, sebab dah beli baru tak nak. Tadi bukan main lagi nak semua. Silap sendiri sebab ikut apa anak nak, pastu sendiri geram. Padahal boleh je bawak balik. Tak ada masalah pun. Kat rumah dia sambung makan lagi. Tapi tetaplah rasa macam grrrrrrrrr!  ^_______^  

sikecik pun bukan main lagi

Dan budak berdua ni pulak, ok saja aritu. Bukan apa seronok main. Terus tertanya sendiri, eh depa ni nak makan ke nak main ja? Terus buat tempat main tu macam rumah sendiri. hikhikhikhik. Anak-anak tak makan sangat mak bapak pulak yang terlebih makan. Muahahahahahaha

Apepun kalau kawan-kawan berminat untuk ke sini memanglah sangat disyorkan. ada pelbagai jenis makanan dan memang mesra anak-anak. Sekali sekala ubah selera pun ok juga. 

Alamatnya:
7A & 8A Level G2, Publika, Solaris Dutamas, Jalan Dutamas 1, KL
Tel: 03 6211 1092

3 comments:

  1. saya suka sangat cupcakes wondermilk...sedap sgt...hehe

    ReplyDelete
  2. yup, budak2 boleh leka dengan mainan...makpak boleh makan dengan tenang

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnya kalau dudk kat temepat yang ada makanan semuanya sedap2 esp kat Publika...haih emmang tak pernah sampai lagi kat situ..kena drive sendiri rasanya kalau teringin sangat..hihihi..Sofea pon macam Medina..Punggah2 dan asyik sangat bila time main2..hihihi

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...