Friday, January 3, 2014

Selfie

Membuka tirai 2014 dengan tajuk entry selfie! hahahahahhahahaha.. Rata rata ramai sangat yang suka berselfie sekarang ni. saya ni tak reti sangat berselfie, tapi kadang-kadang datang angin gedix memang tak dapat nak elak. 

selfie pertama 2014. jatuh chinta dengan wide shawl chiffon ni. selesa sangat


macam garang je, macam cengey je. macam-macam je

dengan dua 'handbag' comey dan hensem

my dealova

abang zarin juga yang sporting! muaaaah!

Hahahahaha. Baru-baru ini ada tertengok alat kalau tak silap nama dia self shot monopod, macam best je. Tapi kalu Ai beli confirm kena gelak dengan Mr. papa. hahahahahahaha.

Serius Mr. papa macam tak berminat kalau Ai nak berselfie together-gether ala-ala pengantin baru ni. Memang assalamualaikumlah jawabnya. kahkahkahkah..

Pesan mama: Selamat tahun baru buat semua rakan-rakan yang berkunjung ke rumah saya ni. Semoga tahun baru memberikan kita 1001 rahmat dan segala impian dan azam menjadi kenyataan. Amin

6 comments:

  1. dua2 henbeg tu memang comel..nak2 yang gegirl..geram tgok dia...selamat tahun baru ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. henbeg paling berharga tu. selamat tahun baru juga suria amanda :)

      Delete
  2. Comey je Ida dengan shawl itu..aida pon suka wide shawl chiffon..memang kne dengan muka..hihih...chopp kita pny cik abg pon tak suka ber selfie together-gether..nyampahss kan..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aida. bestkan pakai wide shawl ni. saya pun dah siap order lg 2 lai. bab tudung xleh nak tahan diri dari klik butang. hahahahahahahaha.. a'ah..betul nyampah. harap lain kali buleh paksa berselfie together-gether.

      Delete
  3. selamat tahun baru...semangat baru berselfie ya! hahahha....okey la tu..tudung baru..semngt baru 2014..ewah!

    tak reti nak berselfie, kak cuba2 jugak, tapi mesti muka jadi kelkar..uhuk...duk depan cermin test selfie pun masih fail... ok gak tk reti ni..kalu tidok, tiap jam mak berselfie..wahahhah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru juga kak.

      hahahahaha.. samalah kadang kadang muka jadi kelakar. ke memang muka kita kelakar ek? hahahahahaha

      tiap jam berselfie? meletup telefon nanti! hahahaha

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...