Monday, February 24, 2014

CPUV Februari 2014

Assalamualaikum,

Alhamdulilah, nampaknya nuffnang masih sayangkan blog saya yang tenggelam timbul ni. tq so much nuffnang.


Dan inilah tiga iklan yang sedang menari-nari kat blog saya ni..   Nak maklumat lanjut boleh klik iklan ya :)


tengok McD jadi lapar pulak dah. suka mcflurry oreo tu. nyum-nyum..


oh, IKEA tengah sale sekarang ni. Jangan lupa terjah! memang berbaloi ok!
Kalau nak bibir sexy dan berseri macam model boleh try lipstick ni. :)

Pesan mama : Tq so much pada yang rajin singgah dan klik iklan.

8 comments:

  1. tahniah.... bukan senang tu nuff nak terjahh..tambah2 blog suam cam saya nihh hehe

    ReplyDelete
  2. Rezeki rezeki...aida pon baru lah bulan dua ni ada iklan dok menari-nari..rezeki jugak tu..ALhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. ades tetiba terliur sundae...ikea sale! rindunya ikea!! ;-))

    ReplyDelete
  4. SEXY WEBCAM MODELS WANTED!
    GENERATE UP TO $10,000 PER WEEK.
    REGISTER AS A BONGA MODELS WEBCAM MODEL TODAY!

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...