Wednesday, February 26, 2014

Himalaya Peel Off Mask

Assamualaikum,

Lunch hour tadi keluar kejap sebab ada urusan bank...  Bila dah settle sempat kejap singgah kat kiosk Himalaya. Saja nak cari Face Moisturizing Lotion yang dah nak habis tu.  Alang-alang dah singgah sempat pulak belek-belek produk yang lain. Akhirnya saya terbeli Almond& Cucumber Peel Off Mask ni. (perangai yang ni tak dapat nak elak setiap kali ke kiosk himalaya, mesti nak cuba yang lain-lain juga) 

sedikit info tentang peel off mask ni 

Action:
Almond & Cucumber Peel-off Mask unclogs pores and peels away blemishes to reveal healthy, glowing skin. Almond nourishes, soothes and softens your skin. Cucumber tones your facial skin and provides a cooling effect. Pineapple removes impurities and dead skin cells and firms up the skin. Indian Gooseberry has cleansing and antioxidant properties.

Indications:
Cleaning and unclogging pores in all skin types.

Ingredients:
·         Cucumber (Cucumis sativus, Trapusha)
·         Indian Gooseberry (Emblica officinalis, Amalaki)
·         Almond (Prunus amygdalus, Vatada)

Directions:
Apply evenly over cleansed face and neck, avoiding the area around the eyes. Allow the mask to dry for 10-15 minutes. Gently remove the peel from the side of the face. For best results, use once or twice a week. Do not apply on broken or inflamed skin. Follow with Himalaya Face Moisturizing Lotion.

Serius tak sabar nak cuba. Nanti saya bagi review ya :) Oh ya, tadi saya beli produk ini yang 75g dan harga RM17.90 before 20% diskaun. 

Pesan mama : oh ya, saya dah belikan Himalaya Baby shampoo pada kawan-kawan yang dah order. Nanti saya poskan ya :)

4 comments:

  1. alamak...dah ada ye shampoo dia..mm..ida tgk kat kaunter klcc ke?

    ReplyDelete
  2. singgah sini....cam best je sis mask ni...cam nak try je....if senang...singgah my blog....

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...