Friday, February 28, 2014

Review Peel Off Mask Himalaya

Masih ingat lagi pasal entri ini? Ok hari ini nak bagi review, walaupun baru sekali pakai. ^___________^

 Ini rupa saya semasa tengah pakainya :) 

Licin berkilat

Tunggu 10-15 minit atau sampai kering atau berkilat, kemudian baru bukak.

Serius seronok sangat pakai peel off mask ni. Terasa macam kulit baru "bersalin" atau rasa licin dan bersih macam telur dikupas. Itulah perumpamaan yang tepatnya kot. awal-awal ni saya nak try pakai 2 kali seminggu, lepas tu baru nak pakai sekali seminggu. Tengoklah hasilnya nanti, ada perbezaan ke tak?

sila abaikan pori pori di muka ai tu. dah macam permukaan bulan :(


Segala blackhead, whitehead, lebih-lebih lagi kat celah celah hidung tu habis terkeluar. Tapi ingat, jangan letak kat bulu kening pulak, nanti tak pasal-pasal habis tercabut aka botak kening korang. hikhikhikhik...  so far saya sangat sukakannya dan memang mengesyorkannya untuk dicuba. Boleh didapati di watson, guardian dan juga caring farmasi.

Ini muka Kak Ton hari ini. Salam Jumaat korang ^_^

baju kurung kain sari+wide shawl :)


Pesan mama : eh hari ni Jumaat, rehat panjang. ke mana kita? Jom ke klcc nak? Ada expo mom and babylah kat situ. Ke nak bertapa saja di ofis??? mmmm... 

2 comments:

  1. mcm menarik je ida...sweet la...

    ehem..ehem...makin kurus laaaa...waaaaa..tips plzzzz

    ReplyDelete
  2. wah..mcm best je..nk try gak r..

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...