Thursday, March 13, 2014

Retak seribu

Sob-sob... Macam-macam jadi hari ni... Salah satunya ini!!!!




Oh my S4. Retak seribu ok! Mula terbayang duit ada sayap duk terbang-terbang. Agak-agak berapa RM nak repair ni?

Pesan mama : Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya. 

13 comments:

  1. Angah kena dah bulan lepas.. :(
    kalau lcd tu xrosak murah je nk repair, utkar screen,
    if lcd pn crack, rm800 wooo harga lcdnya..
    sudahnya beli yg baru je,dr repair (-_-)

    ReplyDelete
  2. angah lcd x rosak.. td saya dah try tanya.. screen saja rm450.. kalau termasuk lcd rm750.. kalau samsung centre dia tukar dua dua tu rm600.. phewwww!! lap peluh kejap. ..

    nak beli baru mcm sayang sbb rasa baru lagi. kena buat kira-kira dulu :(

    ReplyDelete
  3. Ya Allah.... memang ada hikmahnya Da, sebab kak ada wasup 'sesuatu' kat da tadi, mesti tk sempat baca...;-))

    Insya-Allah, ada 'ganti' yang lebih manis selepas ini...;-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat baca pun. ok dah pm dah. hahahahahaha..

      insyaallah kak..amin-amin

      Delete
  4. uhhhh....retakkkk.....uhhhh...poket pun retakk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..retak seribu beb poketku.. huhuhu

      Delete
  5. Alahaii...sedihnyaa..macamana boleh retak seribu ni Ida..tabah lah..ada hikmahnya nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. mmg sedih aida. siapa lagi kalau bukan kerja dak zarin...

      itulah, bersangka baik...insyaallah pasti ada hikmahnya

      Delete
  6. adoi..nagis...tukar baru kot..mahal tu nak tukar screen

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula ziela. tapi kalau tukar baru, dah tak sama macam yang dah ada tu.. .

      Delete
  7. S4 ain da 3 mggu rosak. Jatuh..skrin x klua pape..gelap je. Lampu je menyala..org call masuk n bunyi tp x klua pape. Sob..sob..jawabnya lcd la. Tgh kumpul duit nk repair. Nk beli baru syg..sbb rase cm baru lg klau nk tukar. Lg pon hadiah bufday orh bg

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.awak..da baiki ke hp..nak tahu kosnya rm brape..sb s4 sy pun jadi mcm tu jgk...adeh

      Delete
    2. wslm ali naa.. dah baiki tahun lepas. kos rm600.. mmg nanges! huhuhuhuhu.. skrin samsung katanya mmg mhl. lps ni kalau dah baiki better letak tempered glass protector

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...