Thursday, April 24, 2014

Teaser : Instant Shawl

Masih lagi berkisar tentang tudung. Kali ini saya mencuba Instant shawl pula. Serius sangat suka shawl ni.
 

Nanti saya updatekan tutorial ya. Oh ya, Tutorial Bawal ala fareeda pun dah ada org sharekan gambar saya dalam FB. Nasib baik memang saya kaburkan muka masa collagekan gambar tu . Malu mak jemah!
 
Pesan mama : Siapa yang berminat nak beli shawl ni buleh contact mak jemah ya !

7 comments:

  1. As-salam idazs..

    cantiklah instant shawl tu.. akak pun bersungguh baca tutorial tudung bawal ala fareeda tu.. nnt boleh cuba.. TQ ya..

    ReplyDelete
  2. Omey mak jemah.yg penting omey n sopan gitew ;-))

    ReplyDelete
  3. Cantik tudung ni..nampak sangat kemas..boleh tgk tutorial tu nanti..hehee

    ReplyDelete
  4. Salam sis,mcm mne nk beli shawl ni?boleh contact sy di 013-7137570

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Salam sis mcmmne nak order instant shawl ni ? Boleh whatsapp sy tak ? +60136480983

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...