Monday, May 12, 2014

Warna tema raya 2014

Eh, mimpi apa ni tetiba keluar entri warna tema raya 2014? ^___^

Sebenarnya tak ada mimpi pun, tapi bila dah ramai yang cakap tempahan baju telah DITUTUP, mulalah saya terfikir. Eh nak pakai color apa tahun ni? phewwwwwww!!!!

Entahlah rasanya tahun ni tak putuskan lagi warna apa. Saya pun tak kisah sangat pasal upah baju ni. Sebab setiap tahun beli yang ready made. 


pelbagai warna ada. pilih-pilih-pilih! 
Belum apa-apa dah cerita pasal baju raya. Puasa dah ganti ke belum? hahahahahah... Alhamdulilah tahun lepas saya puasa penuh. Tapi nak puasa juga sebagai langkah persediaan menjelang ramadan. Bukan apa, risau juga takut melepek dan bekalan susu untuk Sofea berkurangan. Apepun semoga Allah mempermudahkan urusan saya. Amin-amin..

Emmmmm.. Agak-agak tahun ni warna apa yang popular ek? Tapi bila fikir-fikir balik mungkin kami tema carca merba kot. Tengok yang mana berkenan ajelah. Sebolehnya nak sederhana mungkin dan sopan. Tak nak menonjol sangat. Insya-Allah.

Pesan Mama : Eh kawan-kawan warna apa tahun ni? 

12 comments:

  1. Sama la kita..x tahu nak pakai warna apa :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..masih sempat lagi nak pilih color ni Norma :)

      Delete
  2. thn ni hitam putih kelabu...campur campur pakai thn2 dulu punyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. daku pun ingat nak buat macam mu jugak beb

      Delete
  3. kite pun tak pilih lagi tema raya..selalu mmg last minit je..hahah

    maaf ya lame tak singgah cni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..sama, selalu last minit juga.. eh tak pe ieedaz.. saya pun lama dah tak bw.. kekangan waktu.. apepun tq singgah sini ya :)

      Delete
  4. kihkih..sama la kita cacamerba...suka2 hati je...n kalau boleh nk bersederhana..ewahhh...

    Sama la, kakak pun nak try posa2 sunat ...sbg persediaan menghadapi Ramadan..insya-Allah..semoga dipermudahkan-Nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhikhik.. setiap tahun cacamerba+last minute. tapi oklah, janji ada baju baru.

      amin-amin.. harapnya gitulah kak. takut nanti balik keje melepek tepi pintu tak leh nak masok. huhuhuhu

      Delete
  5. Hehee..tahun ni aida insyaALLAH warna Peach+Emerald Green..tema dress je..dengan Medina sekali pakai dress..hehe..kali ni raya kat kedah..so agak meriah sikit..so tak sabar nak raya..hahahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow!!! dress..mesti cantik ni.. tak sabar nak tengok. saya mungkin baju kurung je kot.. tak terfikir lagi.. eh saya pun raya di kedah. nanti boleh jumpa.. kedah kat mana aida?

      Delete
  6. kita recycle tahun lepas punya...

    ReplyDelete
  7. saya pun berkira-kira nak recycle tahun lepas punya ni.. masih cantik lagi.. hehehehehe

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...