Friday, June 20, 2014

Aku bukan Model!

Amboi, tajuk entry kemain lagi. Aku bukan model gitu.. Ahahaha sebenarnya saya nak jelaskan pasal ada yang pm, post kat wall, whatapps, call dan tanya sejak bila saya jadi model tudung? Hahahahaha.. terkejut pulak bila masa saya jadi model ni??? biar betuiiii??? 

Ok, berbalik pada topik asal, sebenarnya semuanya bermula hanya kerana gambar Tutorial bawal ala fareeda yang saya kongsikan dulu. Tak sangka pula ada orang sharekan gambar saya dalam FB di page-page tertentu tentang cara-cara pakai tudung tu. Ahahahahahahahaha. Bila orang dah share dan ada yang like so tersebarlah gambar dan berita tak benar saya jadi model tu.  Serius malu weh!!! 



Ahahahahaha, korang ni agak-agaklah kalau saya nak jadi model pun. Tak sesuailah ahkak ni. Ahkak tak terlajak laris lah!  Tapi tak tahulah satu hari nanti kalau ada orang yang nak offer ahkak jadi model apa salahnyakan? Tapi bukan tudung kepala, model tudung saji bolehlah kot! ^___________^

Pesan mama : Setakat ni jadi model untuk anak-anak aje. hahahhahahaha... 

4 comments:

  1. boleh jeee jadi model tudung di majalah ;)

    ReplyDelete
  2. Sebab gambar tu lawa Idazs jadi semua orang suka :)

    ReplyDelete
  3. Mcm ok jer kalau jadik model..mana tau ade yg berkenan panggil jd model..heheeh..

    ReplyDelete
  4. Kalau jadi model pon apa salahnya Ida..orang nya pon kecik molek..hehee..Anak-anak tu memang model tercantik dan ter hensem di hati kita kan..

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...