Tuesday, June 3, 2014

Himalaya: Penjimatan berganda lagi

Semalam saya sempat terjah warehouse sale himalaya. Memang saya tak pernah miss kalau ada warehouse sale kat LRT Bangsar ni. Sebelum ni, rasanya banyak sikit produk. Tapi kali ini tak banyak sangat pilihan. Tapi produk yang saya nak semuanya ada. Alhamdulilah!!! 

Inilah hasil rembatan semalam! Nak tahu berapa RM??? Sure tak percaya punya! 




Semuanya hanya RM38 ok! yayayayayaya.. RM38 sahaja. Murahkan. dan memang jimat berbaloi-baloi..

Shampoo anti dandruff tu hanya RM10 satu untuk 400ml. Kalau harga pasaran RM24.90. 

Face moisturizing + purifying mud + Apricot Scrub tu hanya RM10 sahaja. 

Foot care cream tu RM8 PWP. 

So total semua RM38 sahaja. Giler murah!!! oh ya, shampoo tu exp 2015. Face moisturizing + purifying mud + Apricot Scrub tu pula akan exp akhir tahun ni. Insyaallah sempat habis...hahaha..Tapi still boleh guna sehingga 6 bulan dari tarikh exp. 

Harap-harap semakin muluslah kulitku selepas ni. Muahahahahahahahaha

Pesan mama : Belanja berhemah. Semua benda naik harga kan sekarang. ^_________^. Saya suka benda-benda yang murah ni :)

3 comments:

  1. haaaa..mmg murah gila ni....haaaa...

    ReplyDelete
  2. bestnya kalau dpt harga mcm ni selalu..blh menabung utk balance duit tu kan

    ReplyDelete
  3. jauhnye bezaaaa hrga. fuyoo..make sure check brape lame dia boleh tahan. tkut kesan sampingan :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...