Monday, June 9, 2014

Kasut tumit tinggi

Citarasa bermusim, bukan sahaja tudung, tapi kasut juga.. ahahahahahahah.. kalau dah namanya perempuan kan.  Serius rasa lamanya lahai tak pakai kasut tumit tinggi halus halus ni. Selepas bersalin lebih suka pakai wedges. Itu pun beberapa kali juga terpeleot. Paling tak tahan jatuh terjelepok dengan Zarin dulu. Sejak ada Sofea ni, alhamdulilah maintain lagi, tak pernah lagi terpeleot. kihkihkihkih..


Kali ini suka pulak pakai kasut design gini. Rasa selesa dan stabil. Abang Zarin pun kata mama cantik pakai kasut ni. adoiii, perunding imej mama ni. 


Tapi tak adalah 8 jam sarung kasut ni. Bukak tutup juga. Boleh krem kaki lama-lama pakai kasut tinggi. Salutelah bila ke shopping complex tengok orang jalan pakai high heels. hikhikhik..

Oh nampaknya kena tambah lagi koleksi ni. Sana sini sale weh... Apepun berbelanja secara bijak ya. Raya dah nak dekat ni.

Pesan mama : Terbaca artikel bahaya pakai kasut tumit tinggi ^______^

13 comments:

  1. yang 1st tu cantik kak.. tinggi runcing tu sama taste dengan jue.. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah jue.. dulu dulu suka pakai. dah ada anak ni bertukar ke wedges.. skang patah balik ke hok ni.. syok pulak rasa.. hahahahahah

      Delete
  2. suke yg the 1st one...dh lama xpakai heels..sejak preggy smp la mek tuh umur 7 bulan..selalu sauk wedges je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula falysa.. rasanya semua org gitu kot.. lepas ada baby jarang nak sarung heels.. hahahahaha sekali sekala ok kot.. kalau tak jenuh juga nak balance badan..

      Delete
  3. cantikkk..kita pon lama xpakai heels dah..winduuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom sue zainon.. balik pada heels :)

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...