Friday, June 13, 2014

Preloved Ed Hardy Shoes For sale!

Ada yang berminat dengan kasut Ed Hardy ni tak? 

Memandangkan Zarin dah tak muat dengan kasut ni jadi saya nak let go saja

Size seperti yang tertera dalam gambar. Sesuai untuk budak berumur 5-6 tahun

Harga RM50 sahaja

condition sama seperti dalam gambar. 







Berminat boleh emel saya : suhaidaazmi@gmail.com ataupun tinggalkan komen atau PM di FB saya Suhaida Azmi. Terima Kasih

Pesan mama : Rasanya banyak lagi barang-barang yang akan di letgo selepas ini. ada yang berminat tak?

1 comment:

  1. cantik!kalau Aqil tak beli kasut raya lagi, memang nak book dah ni..huhuhu..tapi dah beli pulak lah hari tu..nanti mungkin.. :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...