Monday, July 7, 2014

NEW Clarks Kids for sale!

Assamualaikum..

Semalam Mr. papa sempat pergi ke clarks warehouse sales. Jadi belilah dua pasang kasut untuk Sofea. Sayangnya ketat dengan cek mek tu. So saya nak letgo kasut ni. sesiapa yang berminat boleh tengok ya. Satu lagi dah ada buyer.

Clarks Kids Girl 1y-2y
Size UK 4.5 (+- 16cm)
Material : Metallic leather
Harga RM70


Sedih tau, frust sangat. penat beratur lagi. Masa beli tu harga dia RM80. Tapi saya nak letgo RM70.

Ni perincian dia ya.






Kalau berminat boleh tinggalkan komen dan emel ya : suhaidaazmi@gmail.com

Sangat cantik pakai raya ni.

Siapa cepat dia dapat!

UPDATE : SOLD!

7 comments:

  1. Replies
    1. Kan ayu azmir..bekenan sgt design gini

      Delete
  2. kenapa nak jual? x muat ye? lambat awak.sy baru je beli kasut.kalau x leh beli ni.lawaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketat dgn kaki anak...kecik..tp alhamdulilah dah sold

      Delete
  3. Sayang ye idazs .. tak muat pulak .. tak cuba ke dulu masa beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula nurhayati...ketat dgn kaki dia...x bwk dia masa beli itu just ukuran je...tp dah sold pun dan dh ganti dgn yg baru pun..hehehe

      Delete
  4. Cantik-cantik kasut CLarks ni..tapi tu la Medina tu kena acu kat dia, baru berani beli..sebab jenis kaki gemuk, susah nak beli online..nasib baik dah terjual kan Ida..kena cari yg lain lah untuk Sofea ye..

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...