Wednesday, July 16, 2014

persiapan raya hampir complete

Assalamualaikum. 

Sekejap sangat masa berlalu, kita dah pun memasuki ramadan yang ke-18. 

Macam mana dengan persiapan raya? Alhamdulilah kami boleh dikatakan hampir complete. Yang paling penting adalah anak-anak. Kalau boleh semua nak baru. Tengok yang tu berkenan tengok yang ni berkenan.



Cumanya cik pea ni tersangatlah cerewet ok. Bila try dia tak nak tu memang dia tak naklah. Jangan cuba beli, sampai ke sudah tak pakai. Tu baru setahun setengah. Besar nanti tataula macam mana..Pitam mak! Pasal cari barang cik pea jugalah kami sanggup pergi 3 mall dalam 1 hari. one utama, mid valley/the garden dan 1 mont kiara. phewwwww!!! tapi sebab kami beli tuju kedai, jadi tak adalah buang masa duduk survey ke apa.Ttu yang boleh pergi 3 mall dari pukul 1.30-6.30 petang. hihihihi



Untuk anak-anak cuma tinggal yang kecik-kecik je lagi, kecuali songkok untuk abang zarin. Untuk mama papa biasa-biasa saja. Sederhana yang boleh. Jimat-jimat, sebab ada agenda lain lepas raya. hehe..

Cuma semalam abang zarin cakap dia tak ada lagi dompet raya! oh, kena beli ke bang? 
Nasib baiklah cik pea tak pandai cakap lagi, nanti di mintanya handbag pitam mama.. haha!

Pesan mama : Jimat cermat ketika berbelanja. Raya tahun ni, taknak vogeh vogeh. kikikikikiki

1 comment:

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...