Friday, July 11, 2014

Preloved Reebok Kids to Letgo

Salam jumaat yang penuh keberkatan

Oh rasa macam lama juga tak terupdate blog. Oh sedikit bz minggu ditambah dengan pelbagai perkara yang nak diuruskan. Doakan semoga semuanya dipermudahkan ya! 

Oklah, hari ni saya nak letgo kasut reebok Sofea ni. Ok detail seperti dalam gambar ya

Brand Reebok
Size UK 4.5 (15-16cm)
Boleh pakai untuk kanak-kanak perempuan berumur 1-2 tahun. 
Ikut size kaki ya. Sekarang sofea pakai UK 5.5

Nak jual RM50 sahaja!




Button Reebok warna pink tu kalau tekan dia bunyi cet! cet! 



Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan komen ya. Nak emel pun boleh, PM kat FB (Suhaida Azmi) pun boleh.  TQ! Condition adalah sama seperti dalam gambar.

update : SOLD. Tq

0 lovely comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...