Tuesday, November 4, 2014

Hotel Legoland Best!

Sambungan daripada entri legoland yang dah lama terperam. kisah-kisah tentang legoland sebelum ni boleh baca di link bawah ni ya


Jam hampir pukul 6.30 petang, setelah anak-anak dah puas bermain dan puas bershoping lego dan segala macam barangan lego, akhirnya tiba masa yang ditunggu-tunggu iaitu merehatkan diri. Oh, memang anak-anak super duper excited nak tidur di Hotel Legoland ni. Bukan anak-anak je, mak bapak pun sama. ahahahahaha.. anak seronok, mak pak super duper seronok, tak gitu? 

Semasa menempah, kami memilih bilik kingdom ni. Haaaa, dak Zarin memang seronok habis. Semua tempat lego kan. Siap cakap lagi, mama bilik abang nanti abang nak bilik lego macam ni. aaaaaaa, pitammmm! 

Jom tengok beberapa gambar bilik kingdom ni. 















Alhamdulilah, segala kemudahan ada dalam ni. Samalah macam hotel memana pun. Cuma yang bestnya siap ada 1 box lego untuk anak-anak main. Sabun pun bentuk lego. ihiksss.. Pandai derang nak pancing anak-anak kan. 

Setelah puas berehat malamnya, oh anak-anak memang tidur lena sangat. Letih agaknya, sebab sebelum ni kami ke USS, pastu singgah pulak ke Legoland. Paginya kami terus breakfast di situ. Alhamdulilah, memang banyak sangat pilihan makanannya. Dan sedap-sedap juga. 








Haaaa, cuma masa breakfast tak boleh nak fokus sangat makannya, sebab dak Zarin dan Sofea ni, asyikla nak main lego di sekitar lobby hotel tu. Grrrrr... Dan alhamdulilah, cuaca hari itu sangat baik dan kami akan terjah waterpark pulak! Yeaaaaaaaa!!!

Pesan Mama : Dak zarin ni dah berzikir nak ajak ke legoland lagi. hahahahahahahaha.. Tunggu ya nak, ada rezeki kita pergi :)

7 comments:

  1. bestnyaa... mesti mahal ni hotel ni.. hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. Bap pakej hotel lego ni ye..sharelah hrga

    ReplyDelete
  3. wahh..bestnye..seronoklah anak2 kan dapat bilik cenggini...hehehe..

    ReplyDelete
  4. wahhhh best sgt! nk pergi jugak lah! hehe

    ReplyDelete
  5. wahhhh tak tau pulak dalam Legoland ada hotel... nak kena try ni... selalu cuma lalu jer

    ReplyDelete
  6. bestkan kami pun baru jer pg 2 hari lps ke legoland.. tp x tdo hotel pun cuma kat theme park jer.. tu pun dah seharian ... seronokkk sgt.. entry pun x update lg hihihihihi

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...