Tuesday, January 20, 2015

Hadiah Anniversary!

Entri yang dah lama terperam. Hari ini baru nak keluar dari kepompong. Ehehehehehehehe... Sebenarnya anniversary dah lama, bulan november hari tu. Memang tak sangka dapat hadiah dari Mr. Papa. Oklah, bukan selalu dapat surprisekan? 

Nak surprise sangat, dia beli yang size 20  pada mulanya. Bila pakai terus melorot jatuh. Dia tak dapat agak lengan saya besar mana. Amboi Mr. papa ingat mama ni besar sangat ke? Kan tak pasal-pasal kena pergi tukar, ambil size 16. Lucu juga bila sales girl tu kata, dia dah cakap semalam, takkan wife you gemuk kot. Pastu Mr. papa jawab, eh, bangun pagi tadi tiba-tiba lengan mengecut. Sambil sengeh. Hampeh betullah! 


Pandai dia pilih Charms tu, Zarin kata "Papa, Mama, Adik, Abang". Sweetkan. Apepun TQ Mr. Papa, Cinta sayang kamu sampai syurga. eh! Eh! nak jiwang puloks. Orang lain dah lama pakai. Saya baru je merasa. Nak beli tapi tak terbeli. So bila orang hadiahkan ok sangatlah tu. Jimat duit! Cuma lepas ni, tambah charms kena duit sendiri lah! huhuhuhuhu

Pesan mama: Semarakkan cintamu, EH!

1 comment:

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...