Thursday, October 8, 2015

Perasan Comel!

Rasanya dah lama sangat saya pakai header blog seperti yang di bawah ni. Tetiba rasa macam nak tukar. Yelah lama-lama rasa jemu juga. So malam tadi sempat godek-godek untuk buat header baru.  Apepun Header yang lama ni tetap saya simpan. Kotla tetiba nak guna balik. 




Semalam saya guna Header bunga tulip ni. Rasa macam comel-comel gitu. Ahahahahahahaha.. Perasan sendiri. Nak buat yang vogeh the vassss memang tak reti la. So buat la yang sesimple macam comel, macam comel je.  Tapi nampak macam kaku pulak. 

Hari ni nak tukar lagi la. Nak yang macam comel macam comel je tapi ceria. Haaaa siap ada lurp lurp gitu. comel tak comel tak?? Hikhikhikhik.. Ok yang ni dah final kot. Pakai la atap lurp lurp ni. Kotla makin semarak rasa cinta nak kembali aktif berbelog. keh keh keh!!! 




Oklah, apa pandangan kawan-kawan? Biasalah kali pertama tukarkan. Mestilah nampak pelik sikit. Nanti nanti rasi la kot eh. Harap hati ai tak berubah lagilah. Setia pada yang satu gitu. Auuuuwwwww!!!!!

Pesan mama : Jangan ditentang matahari condong, takut terturut jalan tak berintis. 

8 comments:

  1. Cantik lah sis...simple but happening hehehe

    ReplyDelete
  2. Cantik.suja simple.kak dr hr tu nk tukar. Tp tk reti.huhu..ajarkan kak! Tk pun tlg buatkan.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahah.. tq kak diey.. nanti free saya ajar eh. senang ja..

      Delete
  3. Err.. jangan marah tau, sebab.... yang ni MEMANG CANTIK dari dulu..hehe... bukan yang dulu tak cantik.. cantik, tapi yang ni lagi sweet...!
    Btw, as I mentioned in the other entry, saya memang sukaaaaa bunga carnation.. love them.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Ruzana.. yea.. ada geng suka carnation :)

      Delete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...