Thursday, November 26, 2015

jalan-jalan cuti sekolah

Assalamualaikum..

Cuti sekolah sudahpun bermula. Pasti pelbagai rancangan yang telah disusun untuk bersama keluargakan. Cuti kali ini kami sekali lagi membawa anak-anak ke Legoland dan juga Universal Studio Singapore seperti yang diminta oleh abang Zarin.

Tak tahulah apa yang istimewanya dua tempat ni pada beliau, asyik ulang nak pergi sahaja. Jadi untuk menggembirakannya, kami pun ikut sahaja.

Saya kongsikan dulu 3 keping gambar sebagai mukaddimah. Wah mukaddimah tu, lama tak guna perkataan ni. hikhikhikhik..

Entri penuh akan menyusul kemudian.






Pesan mama : Anak suka ibu bapa bahagia :)

3 comments:

  1. ank seronok, ibu bahagia=formula bahagia..hihihi

    **dah tinggi abang zarin! mcm hero nustan pun ya jugak!

    ReplyDelete
  2. Wah..bestlah cuti sek. Abg zarin

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Comments always welcome. Your comments brighthen my day!

TQ

luv,
-idazs (STK)-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...